Please leave this field empty.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande

Kontakta oss
  Henrik Zobal, VD MediaAnalys

  Henrik Zobal, VD MediaAnalys

  Om MediaAnalys

  Vi hjälper dina kunder att hitta dig samt skapar relevant trafik som leder till affärer. Det gör vi genom sökmarknadsföring samt strategier för sociala medier och konvertering. Vårt personliga engagemang och vår förmåga att påvisa resultat gör att våra kunder fortsätter sitt samarbeta med oss, år efter år.

  Vårt erbjudande är ett helhetskoncept inom internetstrategi, så oavsett vilken hjälp du behöver är vi en kompetent partner som möter dig med ett högt engagemang och med en förmåga att nå resultat. Vi finns med huvudkontor i Kalmar samt kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Linköping. Vår målsättning är att vara den självklara partnern när det gäller sökmarknadsföring i Norden, såväl för stora som små företag.

  Affärsidé

  MediaAnalys affärside är att tillhandahålla en kostnadseffektiv, konverterande och transparent sökmarknadsföring och därigenom vara den självklara partnern för såväl stora som små företag.

  Vision

  I ett samhälle där informationssökning via internet är en självklarhet skall MediaAnalys vara ledande på den nordiska marknaden genom leverans av högkvalitativa produkter för sökmarknadsföring där fokus ligger på hög kundnöjdhet, hög kompetens och engagemang hos personalen samt affärsmannaskap. Genom detta innehar MediaAnalys den starkaste marknadspositionen inom sökrelaterade tjänster.

  MediaAnalys Kärnvärden

  Vi värnar starkt om vår unika företagskultur och ser den som vårt kraftfullaste konkurrensmedel. Inom företaget har vi alltid arbetat hårt för att skapa den stabila grund som vår företagskultur är byggd på. Våra kärnvärden bildar detta stabila fundament:

  • Engagemang
  • Affärsmannaskap
  • Professionalism
  • Nyskapande

  Här kan du läsa mer om våra kärnvärden och hur vi arbetar aktivt med dem varje dag.

  Medlemskap

  Vi på MediaAnalys är aktiva i olika branschorganisationer för att driva marknaden framåt gällande tjänster inom sökmarknadsföring. Vi är bland annat medlemmar i:

  Vi på MediaAnalys har valt att engagera oss i välgörande ändamål och har därför under flera år givit bidrag till: